Мотиваційна зустріч декана Факультету наземних споруд і аеродромів зі студентами

       

          В.о. декана Факультету наземних споруд і аеродромів НАУ Октябрина Володимирівна Чемакіна зустрілась зі студентами 1 курсу спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» та 2 і 3 курсів спеціальності 022 «Дизайн».

Обговорили підсумки успішності першого семестру, які дисципліни викликали труднощі у студентів, які фактори впливали на результати навчання.

Октябрина Володимирівна Чемакіна проінформувала студентів про ініціативу впровадження дуальної освіти на факультеті, тобто формування індивідуальної траєкторії для студента. Важливо було почути думку студентів, чи вважають, вони, що на факультеті якість надання освітніх послуг покращиться, в яких наукових проєктах бажають студенти приймати участь, чи залучає випускова кафедра до наукової роботи. Також студенти надали пропозиції, як покращити профорієнтаційну роботу з абітурієнтами на факультеті.

Декан дала відповіді на запитання які цікавили студентів. Проведена зустріч з стала першою у циклі започаткованих адміністрацією ФНСА зустрічей зі студентами у другому півріччі 2023-2024.н.р.