Пробний тиждень «Почути, Побачити, Спробувати» для абітурієнтів на Факультеті наземних споруд і аеродромів

           Відбувся на кафедрі архітектури та просторового планування Факультету наземних споруд і аеродромів. Майбутні вступники мали можливість приєднатись на заняття до першого курсу спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» з дисципліни «Рисунок. Живопис. Скульптура», ознайомитись з освітнім процесом, поспілкуватись із старшим викладачем кафедри Вадимом Валерійовичем Правдохіним. Під час проведення заняття абітурієнтам було продемонстровано сучасні підходи до викладання дисципліни, та наведено приклади студентських робіт, також вони були ознайомлені з робочою навчальною програмою, та отримали відповіді на питання  які цікавили вступників.

Майбутні абітурієнти проявили зацікавленість до навчального процесу, оскільки вони вперше побували у ролі студента, відчули творчу атмосферу під час виконанн завдання. Слід зазначити, що в подальшому, подібна форма спілкування може дати позитивні результати у профорієнтаційній роботі по набору майбутніх студентів Національного авіаційного університету.

         Якщо мрієш стати архітектором, дизайнером, будівельником, землевпорядником чи гіс-технологом, Хочеш скоріше дізнатися яке воно — студентське життя? Тоді запрошуємо на пробний тиждень «Почути, Побачити, Спробувати» від Факультету наземних споруд і аеродромів Національного авіаційного університету! Для цього необхідно зараєтруватись за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdroGZDly_4H2dUEY74Tcur1PYobv4Dbr35SQCtaHC8Hv0dFA/viewform