Відкрите практичне заняття на кафедрі інфраструктури авіаційного транспорту Факультету наземних споруд і аеродромів

        6 березня 2024 року на кафедрі інфраструктури авіаційного транспорту Факультету наземних споруд і аеродромів, відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих та показових занять на 2023-2024 н. р., у старшого викладача кафедри Світлани ТІМКІНОЇ відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Генеральне планування аеропортів» на тему «Пропускна спроможність системи «злітно-посадкова смуга – руліжні доріжки». Заняття відвідали колеги кафедри на чолі з завідувачем, представники Науково-методично-редакційної ради факультету та запрошені гості, які є представниками науково-педагогічних працівників закордонних ВНЗ.

Під час проведення відкритого практичного заняття для здобувачів освітньої програми «Автомобільні дороги і аеродроми» були розкритті наступні питання: фактори, що впливають на пропускну спроможність системи ТЗПС-РД; етапи виконання злітно-посадкових операцій зліт та посадка в межах злітно-посадкової смуги та за її межами; визначення фактичних інтервалів часу зайнятості ТЗПС; визначення пропускної спроможності для заданих умов розташування аеродрому та типів літаків, що на ньому експлуатуються.

Не дивлячись на перешкоди, які виникли під час заняття, а саме лунання сигналу «Повітряна тривога», заняття відбулося на високу рівні, Світлана Тімкіна в котре довела свою професійну майстерність.