Шевченківські дні на тему «Шевченко серед нас» на Факультеті наземних споруд і аеродромів

          На кафедрі комп’ютерних технологій дизайну і графіки, Факультету наземних споруд та аеродромів, студенти першого курсу разом із наставниками академічних груп та викладачами кафедри Зємцовою П.О., Пилипенко Н.А., Кукош Ю.С. взяли участь в онлайн заході Шевченківські дні на тему «Шевченко серед нас».

Щороку в Україні відзначають Шевченківські дні 9 та 10 березня, які припадають на роковини народження і смерті Тараса Шевченка. Цього року Україна відзначає 204 річницю з дня народження великого українського поета. Споконвіку щедрою і благословенною була українська земля, бо на ній народжувалися люди, перед генієм котрих схиляється світ. І найперший серед них — Тарас Шевченко, велетень духу і співець народної свободи.

Учасники круглого столу представили змістовні доповіді та презентації на тему «Шевченко серед нас» показавши як саме виглядав би Тарас Григорович Шевченко в сучасних реаліях: вони змінювали зачіски, одяг, показували сучасну техніку в руках письменника. Слухачі мали можливість проаналізувати неймовірний зв’язок його творчості із сьогоденням, зрозуміти його імперативи через століття.