Шлях успішних випускників Факультету наземних споруд і аеродромів

          Факультет наземних споруд і аеродромів продовжує нещодавно започатковану, але вже досить популярну, традицію «Зустрічі із випускниками».

9 квітня відбулась цікава і мотиваційна зустріч із випускниками:

–  Бутиком Михайлом Васильовичем, який закінчив ФНСА за спеціальністю  191 «Архітектура та містобудування», нині він декан Факультету будівництва та архітектури Київського міжнародного університету (КиМУ).

– Вакуліном Русланом Миколайовичем, який закінчив ФНСА за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія», по завершенню навчання працював на кафедрі комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів, сьогодні він завідувач кафедри будівництва та архітектури, Факультету будівництва та архітектури КиМУ.

Випускники поділилися порадами, які самі хотіли б отримати, коли навчалися на перших курсах університету. Зокрема, радили не витрачати час даремно та не відкладати все на потім, бути активними та ініціативними, долучатись до наукової роботи, щоб досягти успіхів у обраній професії вже сьогодні! Сьогодення диктує такі умови, що студенти повинні вміти користуватись набутими знаннями, досвідом старших, втілювати у практику новітні технології відповідно до сучасних вимог.

Студенти слухали піднесені розповіді випускників, ставили запитання, радились!!!

То ж будемо продовжувати наші зустрічі з випускниками ФНСА, оскільки вони дають можливості для студентів формувати впевненість у майбутній професії.