На Факультеті наземних споруд і аеродромів відбулась вікрита лекція: «Класицизм і романтизм в українському образотворчому мистецтві та архітектурі» – наша культурна спадщина

          22 квітня 2024 року відбулася відкрита лекція на кафедрі комп’ютерних технологій дизайну і графіки Факультету наземних споруд і аеродромів (ФНСА) на актуальну тему «Класицизм і романтизм в українському образотворчому мистецтві та архітектурі» з дисципліни «Історія українського та зарубіжного мистецтва та дизайну» для студентів І курсу факультету наземних споруд і аеродромів, освітніх програм «Дизайн» та «ІТ-Дизайн».

Викладач – Майстренко-Вакуленко Юлія Вячеславівна, кандидат мистецтвознавства, доцент, заслужений художник України кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки ФНСА.

На лекції були присутні завідувач кафедри к.т.н., доцент Василенко В.М., ст.вик. Басанець О.П., ас. Кукош Ю.С. та інші викладачі.

Учасники лекції були захоплені. Вони слухали, записували, задавали питання та обговорювали, лектор додавала ілюстрації та відеоматеріали, щоб краще проілюструвати матеріал. Після основної частини лекції відбулася жвава дискусія. Деякі виявляли захоплення, а інші висловлювали сумніви, але кожен брав участь у формуванні обгрунтованої точки зору.

Закінчилася лекція аплодисментами та словами подяки. Студенти залишаючи аудиторію, думаючи про те, що зрозуміли більше про свою культурну спадщину та ідентичність, а також про те, як це може вплинути на їхнє майбутнє.