Студентів Факультету наземних споруд і аеродромів запрошено до участі в Міжнародному проекті European Design Upgrade 3.0

          Студентів ФНСА, які навчаються за напрямом «Архітектура та містобудування»  запрошено до участі в Міжнародному проекті European Design Upgrade 3.0, який  об’єднає дизайнерів, архітекторів, інженерів та підприємців для створення нових та більш ефективних рішень для будівництва модульних будівель в країнах, що постраждали від надзвичайних ситуацій, через війну, стихійні лиха та інші катастрофи.

Проект EDU 3.0 реалізується фондом K.Fund, Brand Manual, UrbanMill та Ultrahack. Проєкт фінансується Європейським Союзом в рамках програми Creative Europe. 

Програму проекту здійснює компанія K.FUND –неприбуткова організація, заснована у 2015 році відомим українським підприємцем паном Василем Хмельницьким як фонд,  орієнтований на розвиток проектів у сферах освіти та економіки.   Відновлення України має відбуватися поетапно, а зведення готових, зібраних на виробництві модульних будівель дозволить швидше задовольнити критичні потреби людей.

19 березня програма стартувала з онлайн-форуму з експертами та візіонерами, щоб продемонструвати широту та глибину виклику. В рамках проєкту EDU 3.0 експерти з України, Естонії та Фінляндії зможуть поділитись з учасниками своїм досвідом під час навчальної частини програми. Наступний захід – Skills Upgrade Session присвячений навчанню людиноцентричних методів проектування. Будуть сформовані команди, завдання кожної з яких дослідити один з аспектів шляху будівлі від ескізу до спорудження та реконструкції. Результати дослідження допоможуть командам створити нові рішення під час хакатону, який стане заключним етапом формування авторських концепцій модульного житла. Протягом одного вікенду  мультидисциплінарні команди будуть працювати над створенням концепцій рішень на основі досліджень, проведених під час сесії з підвищення кваліфікації. Найкращі концепції хакатону отримають додаткове менторство та підтримку і будуть представлені світу на фінальному форумі нагородження, а також отримають грошову винагороду.

Запрошуємо молодих фахівців, випускників ФНСА НАУ, які хочуть отримати новий досвід, долучитися до професійної спільноти, сформувати мережу та розробити власні унікальні рішення.