Формування індивідуальних освітніх траєкторій студентів Факультету наземних споруд і аеродромів на базі стейкхолдера кафедри комп’ютерних технологій будівництва і реконструкції – філіалі міжнародної технологічної корпорації Fronius

          Кафедра комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів ФНСА продовжує опановувати прогресивні технології навчання для здобувачів вищої освіти. 13 лютого 2024 року завідувач кафедри проф. Махінько А.В., гаранти освітніх програм –проф. Лапенко О.І., доц. Горб О.Г., доц. Костира Н.О., профільні викладачі та студенти провели мотиваційну зустріч і практичний workshop в  українському філіалі міжнародної технологічної корпорації Fronius https://www.fronius.com/. Керівник відділу Tech Support National IWE Віктор Слюта познайомив відвідувачів з історією та принципами роботи компанії, діючими підрозділами Perfect Welding, Solar Energy, Perfect Charging та дослідженнями Fronius у галузі інновацій і технологій.

Fronius є лідером у сфері електродугового зварювання та знаним у світі виробником зварювальних систем. Представники компанії провели student welding workshop, де майбутні інженери дізналися про технології роботизованих зварювальних систем, спостерігали процеси ручного дугового зварювання стрижневим електродом (MMA), зварювання MIG/MAG та TIG, оглянули автоматизовані комплексні зварювальні установки та мали можливість спробувати автоматизований процес зварювання. Для освітніх потреб компанією реалізовано технологію мобільного навчання в додатку Welducation Basic, яку з задоволенням протестують наші студенти під час навчання за індивідуальною освітньою траєкторією. Практичний workshop дозволив здобувачам вищої освіти поглибити теоретичні знання та закріпити важливі фахові компетентності ОПП 192 «Промислове і цивільне будівництво».

Науково-педагогічний колектив кафедри КТБтаРА та студенти щиро вдячні представникам компанії Fronius за цікаву і професійно організовану співпрацю, надані навчальні матеріали та подарунки! Хочемо побажати компанії процвітання та сподіваємося на подальшу співпрацю!