Факультет наземних споруд і аеродромів провів зустріч-дискусію «Сміливість ділитися і вміння слухати»

           13 березня 2024 року відбулася відкрита зустріч-дискусія «Сміливість ділитися і вміння слухати» колективу кафедри комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів ФНСА зі студентами-активістами, представниками студентської ради, ТОСА. На зустрічі була присутня в.о. проректора з гуманітарної політики та інновацій Петченко Марина Валентинівна, яка поділяєте думку викладачів кафедри та адміністрації деканату щодо важливості регулярного проведення подібних заходів.

На онлайн-зустрічі обговорювалися важливі питання про удосконалення освітнього процесу та позанавчальної діяльності студентів. На зустрічі були присутні завідувач кафедри Махінько А.В., гаранти освітніх програм Костира Н.О., Горб О.Г., заступник декана з науково-організаційної роботи ФНСА Грабовчак В.В., старший наставник кафедри Шевченко О.В., представники студради та старости груп, і, звісно, активні студенти, які навчаються за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

Студенти ділилися своїм досвідом участі в різноманітних активностях, які організовує  університет та Факультет, власними поглядами на розвиток та еволюцію навчального процесу, професійними прагненнями, проблемами та сподіваннями.

Відбувся щирий обмін думками, усі учасники отримали відповіді на поставлені запитання, зробили правильні висновки, задекларували взаємні цілі та розробили алгоритм їх досягнення.

Спільними зусиллями учасники зустрічі сформували запит щодо легітимізації можливості додаткового, факультативного, відвідування цікавих дисциплін, які проводять викладачі факультету наземних споруд і аеродромів для суміжних спеціальностей.