На кафедрі комп’ютерних технологій дизайну і графіки, факультету наземних споруд та аеродромів

На кафедрі комп’ютерних технологій дизайну і графіки, факультету наземних споруд та аеродромів, студентка  групи ДЗ-301Б  ВЕЛІСЕЙКО МАРГАРИТА під керівництвом к.т.н. доцента ККТДіГ КАЛАШНІКОВОЇ ВІКТОРІЇ ВІКТОРІВНИ у рамках дисципліни «Дизайн інтер’єрів транспортних засобів» успішно створила дизайн інтер’єру та екстер’єру літака.

 

✈️🛩️🛫Робота Маргарити  яскраво демонструє, присутність профільної авіаційної складової  НАУ  у навчальному процесі кафедри під час підготовки майбутніх дизайнерів.

 

🚄🚀🛸🛳️В штучному інтелекті AI було розроблено дизайн не лише літаків, а й інших транспортних засобів усіх можливих видів у тематиці «Фентезі».

 

🐉🧜‍♀️🧚‍♂️Дизайн зовнішнього вигляду транспортних засобів у тематиці «Фентезі» може включати елементи магії та уявних світів. У цьому контексті персональні характеристики можуть виражати унікальні риси фентезійних персонажів. Наприклад, гравітаційні шари, які змінюють колір у відповідності до шляху подорожі, чи вбудовані світлові лінії, що нагадують про світильники в стилі ангелів/демонів, можуть створити цікавий феєричний вигляд.

Елементи фентезі можуть також бути відображені у внутрішньому дизайні транспортних засобів. Наприклад, декоративні вставки з імітацією дерева лісів фей або панелі у вигляді драконів на стелях, занурюють людину в атмосферу казковості. Використання магічних світлових ефектів чи інтеграція символів фентезійних світів у різноманітні деталі, такі як крісла чи підлогові покриття, можуть додати вражаючий та не схожий на інші вигляд транспортним засобам у  тематиці «Фентезі».

 

📹▶️⭐️На основі власного дизайну транспортних засобів Маргаритою створено молодіжне профорієнтаційне відео, яке наочно показує потенційним абітурієнтам високий рівень підготовки дизайнерів НАУ  та використання найсучасніших технологій  під час навчання.