Фахово-ознайомлювальна практика студенти Факультету наземних споруд і аеродромів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»

          Здобувачі вищої освіти 1-го курсу ФНСА спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» ОПП «Промислове і цивільне будівництво» освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання в межах фахово-ознайомлювальної практики з промислового і цивільного будівництва разом з керівником практики Шевченко Олександрою відвідали Український науково-дослідний та проектний інститут сталевих конструкцій імені В.М. Шимановського. Люб’язно зустрів студентів у стінах установи директор інституту Шимановський Олександр Віталійович. Він звернув увагу студентів на напрямки діяльності науково-дослідного та проектного інституту.

Напрямки діяльності

  • Проектування промислових будівель і торгово-розважальних центрів
  • Проектування висотних споруд
  • Проектування мостових переходів та листових конструкцій
  • Експертиза проектної документації
  • Науково-технічний супровід
  • Розробка норм і стандартів

Усі ці види діяльності в подальшому увійдуть у сферу професійних інтересів здобувачів освіти.

Студентам було окреслено, які саме компетентності, сформовані під час навчання та практичної підготовки, стануть в подальшому у нагоді. Шимановський О.В. відповів на усі запитання студентів, що виникли в процесі зустрічі. Оглядову екскурсію інститутом провів професор кафедри комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів НАУ Голоднов О.І.

Дякуємо за цікаву та змістовну зустріч!