Міжнародна науково-практична конференція «Архітектура та екологія»

          28-29 березня 2024 року на кафедрі архітектури та просторового планування Факультету наземних споруд і аеродромів Національного авіаційного університету буде проходити Міжнародна науково-практична конференція «Архітектура та екологія. Аеропорти – екологічно орієнтована архітектура високих технологій».

На конференції будуть обговорені питання в сфері архітектури та містобудування, питання, пов’язані з дослідженням взаємодії архітектури і екології, з модернізацією вищої архітектурно-будівельної та екологічної освіти в умовах воєнного стану.

Робочими мовами конференції є українська та англійська.

Конференція проходитиме два дні в онлайн-форматі на платформі Zoom:

– 28 березня 2024 року – пленарне засідання, на якому виступатимуть представники державних органів влади, державних та приватних організацій, фахівці в галузі архітектури та містобудування;

– 29 березня 2024 року – секційне засідання, на якому виступатимуть науковці, молоді вчені, аспіранти та студенти.

Для участі в конференції необхідно: до 28 березня 2024 р. зареєструватись на сайті конференції:

https://docs.google.com/forms/d/16poYGgfWo2WFxXJjcCa7gFjGuP6ZuI2Q1bERBuuqqbM/edit

Місце проведення: Національний авіаційний університет, пр. Гузара Любомира 1, кафедра архітектури та просторового планування Факультету наземних споруд і аеропортів (ФНСА), ауд. 8.111

Учасники: студенти вищих навчальних закладів, аспіранти, наукові та педагогічні працівники, практикуючі архітекторі, дизайнері, інженері-будівельникі, екологи.