Кафедра архітектури та просторового планування Факультету наземних споруд і аеродромів отримала сертифікат про акредитацію освітньої програми ОС <Магістр>

                Кафедра архітектури та просторового планування Факультету наземних споруд і аеродромів успішно пройшла процедуру акредитації  за новими умовами та отримала сертифікати про акредитацію освітньої програми програмою «Дизайн архітектурного середовища» спеціальності 191 Архітектура та містобудування за другим (магістерським) рівнем.

Експертні групи у складі гаранта, завідувача кафедри Ольги ЖОВКВИ, керівника та членів експертної групи працювали у вересні-жовтні 2023 року.

Звіти про результати акредитаційної експертизи освітньої програми розміщено за посиланням – https://public.naqa.gov.ua/v1/form/10101?index=1

Успішна акредитація освітньої програми «Дизайн архітектурного середовища» спеціальності 191 Архітектура та містобудування за другим (магістерським) рівнем підтверджує, що кафедра архітектури та просторового планування відповідає усім викликам сучасного світу. Адже університет прагне відповідати світовим стандартам та бути конкурентоспроможним і відповідальним за якість викладання та навчання усіх рівнів.