На Факультеті наземних споруд і аеродромів відбулася публічна презентація результатів дисертаційних досліджень англомовних аспірантів

     

          6 лютого 2024 року на Кафедрі комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів ФНСА відбулася публічна презентація результатів дисертаційних досліджень англомовних аспірантів кафедри Ян Шилиня на тему: “Application of carbon nanotubes in road and airfield construction under dynamic loads”, науковий керівник: д.т.н., професор Степанчук Олександр Васильович та Шао Мейюй на тему “The use of fiber from the fly ash of thermal power plants in China in modern asphalt concrete mixtures”, науковий керівник: д.т.н. професор Барабаш Марія Сергіївна.

Доповіді викликали велике зацікавлення та дискусійне обговорення науково-педагогічного колективу та запрошених науковців. До слова, з 1999 року на кафедрі діє англомовний проєкт для випускників ОС бакалавра та магістра, тож здобувачам-іноземцям не потрібно змінювати мовне середовище в навчальній та науковій діяльності.

Колектив кафедри комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів висловлює подяку професорам Барабаш М.С. та Степанчуку О.В. за підготовку перших англомовних випускників третього освітньо-наукового рівня та бажає їм подальших наукових успіхів!!!.