І Всеукраїнська науково-практична конференція «Сталий розвиток інфраструктури авіаційного транспорту: проблеми утримання та відновлення»

        26-28 березня 2024 року в Національному авіаційному університеті відбудеться І Всеукраїнська науково-практична конференція «Сталий розвиток інфраструктури авіаційного транспорту: проблеми утримання та відновлення».

Організаторами заходу виступає кафедра інфраструктури авіаційного транспорту та кафедра комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів Факультету наземних споруд і аеродромів.

На конференції буде обговорено актуальні питання у сфері проєктування, будівництва та експлуатації аеродромів, аеропортів, сучасних аеропортових технологій, використання геоінформаційних систем у діяльності аеропортів, екологічної безпеки та архітектури аеропортів.

Робочими мовами конференції є українська та англійська.

Запрошуються до участі студенти вищих навчальних закладів, аспіранти, наукові та педагогічні працівники та всі зацікавлені.

Конференція триватиме три дні та проходитиме в онлайн-форматі на платформі Zoom:

26 березня 2024 року – пленарне засідання за участю представників державних органів влади, державних та приватних організацій, провідних фахівців у галузі будівництва та цивільної інженерії;

27-28 березня 2024 року – секційні засідання, під час яких виступатимуть науковці, молоді вчені, аспіранти та студенти.

Для участі в конференції необхідно зареєструватися до 26 березня: 

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbN_mbAZezVDDQ37k15NAw6pKiMet8NkFFlUn-LbvgBDpcVQ/viewform?usp=send_form

Місце проведення: Національний авіаційний університет, пр. Гузара Любомира 1, кафедра інфраструктури авіаційного транспорту та кафедра комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів ФНСА, ауд. 5.303, 5.511.

Детальніше про конференцію читайте тут: http://fgsa.nau.edu.ua/wp-content/uploads/2024/03/Stal_roz_inf_24_c.pdf

Долучайтесь до обговорення найактуальніших питань на у сфері проєктування, будівництва та експлуатації аеродромів, аеропортів, сучасних аеропортових технологій, використання геоінформаційних систем у діяльності аеропортів, екологічної безпеки та архітектури аеропортів!