Студенти напряму «Дизайн» опановують практичні навички на виробництві

          27 травня стартувала комп’ютерно-дизайнерська виробнича практика для студентів третього курсу спеціальності 022 «Дизайн» ОПП «Дизайн» ФНСА. Студенти та гарант ОПП «Дизайн» к.арх., доцент, доцент кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки Лілія Гнатюк, викладачі- керівники практики канд. технічних наук, доцент Холковський Ю.Р., старший викладач Садова В.В. були раді нарешті зустрітись наживо та незабутньо провести час на базі практики. Цього року кафедра налагодили співпрацю з компанією “ВІЯР“, яка надала свої навчальні та виробничі потужності в якості бази виробничої практики. Студенти відчули гостинність, долучились до цінностей компанії, а головне побачили бажання ділитись досвідом та навчати.

Це дуже окрилює. Вітальне слово та завершення зустрічі проводила Мельничук Ольга з відділу персоналу, розповіла про шлях компанії, її цінності, персонал та клієнтів, а також про свій потенціал роботодавця для студентів дизайнерів. Поспілкувались з Катериною, випускницею НАУ, яка пройшла шлях від менеджера до керівника відділу по роботі з іноземними клієнтами. Мали цікавий діалог та питання від студентів, найактивніші отримали подарунки. Загальну презентацію, знайомство з торговою маркою Віяр та сервісами проводила Бебешко Ольга – керівник інтернет маркетингу.

Завершував презентацію та проводив екскурсію шоурумом Чередник Андрій – менеджер по роботі з дизайнерами. Студенти отримали можливість не тільки дізнатись багато нового про матеріали для виготовлення меблів та численну фурнітуру, а й побачити та відчути різні матеріали та декори. Екскурсію по виробництву проводив Шкуренко Олександр – Product менеджер основного виробництва. В кінці зустрічі познайомили студентів з Бурдою Анастасією, яка буде координувати практику. Бажаємо нашим студентами плідної практики!