Досвід випускників Факультету наземних споруд і аеродромів – від навчання до успіху

          21 березня на Факультеті наземних споруд і аеродромів відбулась онлайн зустріч студентів із випускниками ФНСА НАУ. На зустрічі також були присутні в.о. декана ФНСА Октябрина Чемакіна, заступник декана Валентина Грабовчак та завідувачі кафедр.

Випускники Олександра Дика,  Альона Максимчук,  Гліб Бріжанов  поділились із студентами своїм досвідом професійного зростання, згадували найкращі роки, занурились у атмосферу незабутніх і сповнених вражень студентських років. Розповіли, чому важливо приймати участь у наукових конкурсах та конференціях, оскільки зі своїми першими роботодавцями вони познайомились саме на даних заходах; чому не потрібно боятися спробувати себе за обраним фахом ще під час проходження  практики; чому необхідно ще з першого курсу формувати портфоліо своїх наукових проєктів.

По завершенню навчання Олександра Дика, працювала в різних дизайнерських фірмах, наразі вона 2D-художниця в компанії Netflix, створює ілюстрації для ігор. Альона Максимчук працює архітектором, розробляє проєкти для McDonald’s та житлового комплексу Scandia у місті Бровари, Гліб Бріжанов  – лід-дизайнер у компанії Nobel.

Студенти із зацікавленням слухали піднесені розповіді випускників, ставили безліч запитань, радились.  Зустріч відбулась теплій атмосфері, адже відкритість, щирість та готовність ділитись своїми успішними кейсами з боку наших випускників надихає студентів розвиватись та отримувати максимум знань під час навчання.