Факультет наземних споруд і аеродромів активно готується до Вступної кампанії 2024

          10 травня 2024 року вибіркова комісія Факультету наземних споруд і аеродромів провела он-лайн зустріч для вступників які бажають отримати освітній ступінь «Магістр». Окрім відповідальних по приймальній комісії ФНСА на зустрічі також були присутні в.о.декана ФНСА Октябрина Чемакіна, заступник декана Валентина Грабовчак, завідувачі кафедр та майже 60 учасників які бажають вступити цього року у магістратуру.

Відповідальний секретар вибіркової комісії ФНСА Юрій Великодський розповів про особливості вступної кампанії 2024 року, ознайомив з можливостями продовження навчання для здобуття ступеня магістра, зі строками реєстрації на вступні випробування та подачі заяв, повідомив які вимоги щодо реєстрації на ЄВІ і на фахові іспити.

Під час зустрічі всі вступники мали можливість поставити питання та отримали на них компетентні відповіді.

Слів зазначити, що Факультет наземних споруд і аеродромів здійснює підготовку здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за такими спеціальностями:

  • 022 «Дизайн»
  • 191 «Архітектура та містобудування»
  • 192 «Будівництво та цивільна інженерія»
  • 193»Геодезія та землеустрій»

Запрошуємо вступників до групи в Telegram https://t.me/FGSA_Mag_2024, де ви можете знайти відеозапис зустрічі, а також поставити запитання приймальній комісії ФНСА.